18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Leak: Történelmi változtatás? – A Fortnite adhat ihletet a FIFA 23-hoz

Hamarosan körvonalazódik, hogy mire is lehet majd számítani a FIFA 22-ben. Azt tudjuk, hogy érkeznek új Club Hero kártyák, na meg már pár kártyadizájnról is lerántotta a leplet az EA Sports. A leakerek pedig dolgoznak serényen, több még hivatalosan be nem jelentett infó is kiszivárgott idő előtt.

Viszont vannak olyan infómorzsák, amik már a FIFA 22 után tekintenek. Mint kiderült, hatalmasat változhat a FIFA-széria a 23. verziótól kezdődően.

Az új irányt már ismerjük, a Fortnite volt az első olyan online játék, ami gigászi sikert aratott vele. Ez pedig a free-to-play modell és a crossplatform játék kombinációja.

Ha lehet hinni a híreknek, akkor az EA Sports a jövőben ingyenesen játszható játékká teheti a Fifát, s a bevételt teljes mértékben a mikrotranzakciókra bízná. Mindemellett viszont egy olyan szolgáltatást kínálnának, amit gyakorlatilag bárhol, bármikor, bármin játszhatunk.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI