20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mázli, vagy állat? – Fantasztikus sprayt húzott, 1v5 Ace lett a vége

A Valorant kicsivel több, mint egy éve ostromolja a Counter-Strike-ot a kompetitív lövöldék világában. A Riot Games új játéka kifejezetten jól startolt, az esport tortájából is egyre nagyobb szeletet szerez magának.

Ehhez persze kell egy kellemes játékmenet, némi mélység hozzá és kreatív karakterek, na meg pályák. S mivel mindez adja magát, nem csodálkozunk azon, hogy egyre népszerűbb a cím.

A Valorantban minden fegyverhez más-más használati utasítás jár. Nincs két olyan fegyver, amit pontosan ugyan úgy lehet használni, épp ezért vannak itt is típusspecialisták. Van, aki az Operatorral darál, viszont találni olyanokat is, akikhez a Vandal, vagy éppen a Phantom illik.

Egy tartalomgyártónak összeálltak a csillagok a hétvégén, bemutatta a tökéletes Vandal sprayt. Mindenki döntse el maga, hogy tényleg ennyire tehetséges az illető, vagy mázlija volt-e. Ám amit nem lehet tőle elvenni, az a mesteri Ace:

I had a crazy spray down with the vandal from VALORANT

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI