Ninja oda megy, ahol a pénz van: Újabb skin-tervek a láthatáron

Ninja első megjelenése egy játékban egy Fortnite skin formájában történt, ami a mai napig a játék egyik legnépszerűbb skinje. Kapott Fall Guys skint is, de ez elhalványul ahhoz képest, hogy a Raid: Shadow Legendsben játszható karakterként jelent meg.

A ComicBooknak adott interjújában azonban Ninja elárulta, hogy van egy játék, amiben a legjobban szeretne részt venni: Pokémon Go. “Nem akarok benne lenni a játékban, de esetleg ha részt vehetnék benne, és csinálhatnék valamit a Pokémon Go-val…”

Nem ő az egyetlen. Több mint 600 millió egyéni játékos telepítette a játékot a megjelenése óta. És ennek jó oka van. Nemcsak a családoddal és a barátaiddal, hanem a világ minden tájával összeköt.

Ninja arról is elmélkedett, hogy milyen örömöt okoz neki, amikor a városában felkeresi a Pokéstopokat, és kapcsolatba kerül azokkal az emberekkel, akik ugyanezt csinálják. “Az ablakot lehúzva kérdezik? Te is Pokémonozol? Igen…”

Ninja szeretete a játék iránt az, ami miatt szeretne valamilyen módon részt venni benne, de hogy ez megtörténik-e, az már egy másik történet. Ettől függetlenül egy esetleges együttműködés gondolata izgalmas perspektíva számára és a rajongói számára is.

Betöltés...
Keresés
Keresés