Sokáig tart a tiltás – Hol van Indiefoxx?

Indiefoxx kétségtelenül a Twitch egyik kulcsszereplője volt 2021 folyamán. Miután 2017-ben elindította a csatornáját, túlnyomórészt a Just Chatting és az IRL kategóriákban streamelt.

De igazán 2021 elején jött be neki, amikor négy nap alatt kétszer is letiltották: először azért, mert egy forró fürdőben túl sokat mutatott, majd azért, mert magára írta a feliratkozók nevét.

Áprilisban negyedszerre is tiltották, mert állítólag “Twitch-szolgáltatásokat vagy funkciókat árult”, majd az úgynevezett ASMR-meta során kapta meg az ötödik kitiltását, amikor őt és a rivális streamer Amouranth-ot is kitiltották, mindössze néhány perc különbséggel.

De Indiefoxx még az ötödik kitiltás után is vissza tudott térni a platformra egy háromnapos felfüggesztés után. Három nappal később, június 28-án egyelőre ismeretlen okból ismét kitiltották.

A Twitch-partnerségét is elvesztette. A partnerség elvesztése gyakran határozatlan idejű felfüggesztést jelent, de azt is jelenti, hogy ha egy nap visszatér, a csatornáját sokkal nehezebb lesz pénzzé tenni.

Hatodik kitiltása óta Indiefoxx régi Twitch-klipjeit NFT-ként árulja.

A kitiltások ellenére továbbra is hatalmas jelenléte van a közösségi médiában. Instagram-fiókja több mint 180.000 követőt halmozott fel, és mostanra már egy második fiókra költöztette át tartalmait.

Egy alt Twitter-fiókot is létrehozott, ahol a biojában úgy írja le magát, mint egy “lány, aki egyszer régen őrült szarokat csinált”. Ennek eredményeképpen úgy tűnik, hogy kevésbé ellentmondásos tartalmak is készülhetnek a jövőben.

És persze több mint 100.000 követője van az OF-on, ami valószínűleg csillagászati bevételt biztosít, tekintve, hogy más streamelők, mint például Alinity, mennyi pénzt kerestek a platformon.

Ha mégis visszatér, érdekes lesz látni, hogy továbbra is hasonló tartalmakat gyárt-e, mint korábban, vagy a kitiltások arra kényszerítik, hogy konzervatívabb megközelítést alkalmazzon.

Betöltés...
Keresés
Keresés