-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét kovácsolni, és még nagyobb közönséghez juttatni a játékot.

Bár a Ubisoft leginkább a történetközpontú játékairól híres, mint például az Assassin’s Creed franchise, a Siege igazi sztárrá vált a gyűjteményükben. Olyan játékosbázissal rendelkezik, amiről sok fejlesztő csak álmodhat: nagyon hűségesek a játékhoz.

Úgy tűnik azonban, hogy a játék megnyílhat a szélesebb világ előtt is, mivel utalások szerint a fejlesztők a jövőben ingyenesen játszhatóvá szeretnék tenni a játékot. Egy interjúban a R6S csapatának igazgatója, Leroy Athanassoff tisztázta a dolgokat.

Lesz free-to-play, de előbb meg kell oldaniuk bizonyos problémákat.Miután megkérdezték tőle, hogy van-e F2P váltás a láthatáron, azt mondta: “Ez egy céges döntés. Azt hiszem, a fejlesztőcsapatnál ezt szeretnénk valamikor. Azt akarjuk, hogy a játék mindenki számára elérhető legyen.”

Már csak egy nagy akadálya van, amin szerintük még dolgozni kell a lépés előtt. ezt a nagy problémát a smurf accountok jelentik, ami Athanasoff szerint tisztességtelen környezetet teremt a játékosok számára.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI