Egy kezdő vallomása: „Nincs rosszabb a Siege közösségénél!”

Ha online játékról van szó, akkor sajnos elkerülhetetlen, hogy élettelen, magukat szabályozni nem tudó arcokkal találkozzunk. Ez alól egyáltalán nem kivétel a League of Legends, a CS:GO, de még az Apex sem. S sajnos a Rainbow Six Siege is azok közé a játékok közé tartozik, amelyek képesek egy pillanat alatt elvenni a kedvét egy felhasználónak a játéktól.

Viszont a Siege esetében az a probléma, hogy már egyből a tanulási fázisban megtörténhet a baj. A Ubisoft ugyanis készített egy „kezdő matchmakinget”, azoknak a játékosoknak, akik még csak éppen tanulják a mechanikát. Viszont valamiért ez a mód telis tele van olyan – egyébként tapasztalt –  játékosokkal, akiknek sok esetben internetet sem szívesen adnánk.

New player, this is the most toxic community I’ve ever encountered from Rainbow6

A Rainbow Six Redditen a napokban felbukkant egy poszt egy kezdőtől, aki élete legrosszabb élményével gazdagodott az első egy-két meccse során. A kezdő meccseken azt kérték tőle, hogy végezzen magával, mert nem képes a játékot 100% pontossággal űzni. De mégis hogyan tudná, elvégre pár órája játszik vele, nem?

Mindamellett, hogy ezeknek a játékosoknak létezniük sem kellene, sajnos ebben a problémában oroszlánrészt vállal a Ubisoft. Ugyanis a kiadónak kellene kontrollálnia a felhasználókat, valamint tisztogatni a kezdő játékmódokat. Report rendszer van a játékban, viszont a visszajelzések alapján kételkedünk abban, hogy ennek bármilyen értelme lenne a gyakorlatban…

Betöltés...
Keresés
Keresés