20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ezt látnod kell: Videón egy igazán szívmelengető Warzone pillanat

A Warzone hemzseg a csalóktól és a sweaty playerektől, így talán elfelejtjük, hogy vannak olyan játékosok is, akik csak élvezni akarják azt a kis időt, amit a játékkal töltenek. Tuti, hogy Verdansk fel tudja pörgetni az érzelmeket…

Mégis, néha érdemes egy nagy levegőt venni és emlékezni arra, hogy milyen sokszínű a játékosbázis. A toxic viselkedés és a trash talk a játék része, de Quzga összebarátkozott egy 11 éves gyerekkel, és bebizonyította, hogy az embereknek le kell állni ezzel.

11 year old describing to me how he gets bullied in Warzone, how hard is it to not be mean to kids? from CODWarzone

Megörökítette azt a pillanatot, amikor egy fiatal játékos elmondta csapattársának, hogyan terrorizálják őt más random játékosok. A srác elmondta, hogy voltak olyan csapattársai, akik becsapták, hogy elajándékozták a fegyvereit, és nem vették vissza, amikor volt elég pénzük rá.

Azt mondta, hogy ez elszomorította, és egy ponton törölte is a Warzone-t. Quzga szerint a gyerek azt mondta, ő volt az első, aki nem volt vele gonosz. A közösség is válaszolt a posztra, és elkérték a játékos Activision azonosítóját, hogy együtt “bulizhassanak”.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI