Gross Gore pénzszűkébe került: OnlyFanst csinál meleg rajongóinak

Ali Larsen, vagy ahogy a legtöbben ismerik az interneten, Gross Gore egy régi motoros League of Legends tartalomgyártó. Magát a világ legjobb Twisted Fate játékosának nevezi, s míg a stílusa összességében nem mindenkit foghat meg, a képességei tényleg kimagaslóak az említett hősnek.

Most viszont valószínűleg más irányt fog venni a karrierje. A hónapban bejelentette, hogy szakít a streameléssel és inkább csak Youtubera szeretne tartalmat gyártani. Na meg mivel pénzszűkében érzi magát, elgondolkodott egy OnlyFans accounton is.

A rajongók jól tudják, hogy a videósnak van egy kislánya, Ellie. Ezért is olyan furcsa sokaknak, hogy milyen irányba szeretné elvinni az OnlyFans oldalát:

Grossgore is considering starting an onlyfans for his gay viewers because he is struggling financially from LivestreamFail

A videós úgy érzi, hogy számára a legmegfelelőbb célközönség az a meleg követőinek csoportja. Elmondásai szerint már legalább százzal felvette a kapcsolatot, akik természetesen nyitottak lennének az ilyesmire.

Gross Gore mindig is egy depresszióra hajlamos személy volt. Reméljük ettől majd sikerül kilábalnia belőle!

Betöltés...
Keresés
Keresés