18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ilyen hasznos Apex funkcióval bővülhetne a Warzone

A Warzone az egyik legnagyobb játék, ha a battle royale műfajról van szó. Az Apex a másik – természetesen a Fortnite mellett -, amely ezzel együtt áll a csúcson. Ezek a játékok folyamatosan ötleteket vesznek át egymástól és teszik azokat saját játékukba, hogy felvegyék a versenyt és növeljék a játékosbázisukat.

Most a Warzone játékosok egy része azt szeretné, amit az Apex Legends játékosok már most is élvezhetnek: büntetőrendszert azoknak, akik hamarabb kilépnek. Az Apexben  Legends-ben azok a játékosok, akik idő előtt kilépnek egy aréna meccsből, 10 percet kapnak, mielőtt újra beállhatnak a sorba, és megpróbálhatnak bajnokká válni.

Players who leave mid game should be penalized. from CODWarzone

Bár a Warzone nem rendelkezik rangsorolt meccsekkel, a játékosok még mindig fel vannak háborodva, hogy csapattársaik korán elhagyhatják a játékot, és hátrányba kerülhetnek a játék hátralévő részében a többi csapattal szemben. Egy Reddit poszt alatt a közösség  megvitatta, hogy egy csapatjátékban ez miért árt a csapatod többi tagjának.

Az egyik Redditor imádta a büntetés hozzáadásának ötletét, és nekiment azoknak, akik ezt nem akarják, mondván, hogy “ha valós okod van arra, hogy elhagyd a játékot, akkor nem kellene, hogy érintsen az 5 perces büntetés”. Ami valljuk be, igaz, ám mi a helyzet azzal, amikor a net rakoncátlankodik?

Az Activision nem nyilatkozott arról, hogy a jövőben tervezi-e a korábban távozó játékosok büntetését, így a játékosok egyelőre “csak” XP-t veszítenek.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI