20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Itt az új teleport bug? – Már sehol sem vagy biztonságban a Warzone-ban!

Sajnos nem hibátlan a Call of Duty ingyenesen játszható Battle Royale módja. A Warzone megjelenése után rendesen megrengette a kategóriát, számtalan tartalomgyártó és egyéb játékos tért át a közkedvelt széria legújabb eleméhez. Viszont az a probléma, hogy mindamellett, hogy papíron egy kiváló játékot játszhatunk, a sok csaló és játékhiba beárnyékolja a szórakozást.

Itt van például az új teleport bug, ami gyakorlatilag bármikor elénk dobhat egy ellenfél játékost, legyünk bármerre a mapon. Aki még nem találkozott ilyesmivel, az egyben szerencsés, valamint valószínűleg nehezen is tudja elképzelni, hogy miről is beszélünk. Szerencsére több felvétel is készült a napokban a jelenségről, íme közülük egy:

Why I Stopped Playing.. Guy Literally Spawns In Front Of Me #fixwarzone from CODWarzone

Emiatt a hiba miatt a Warzone egy vadnyugat-szimulátor lett, ugyanis a reflexek kapják a legnagyobb szerepet egy ilyen helyzetben. A Raven Software még nem reagált az esetre, reméljük mihamarabb orvosolják a problémát!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI