25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Kényszerpihenő: Villám csapott az egyik legismertebb Twitch streamer házába

Természeti katasztrófa, ami miatt áll a báll Asmongoldéknál.

Aki a Twitch platformját gyakran használja, szinte biztosan belefutott már Asmongold nevével, aki a World of Warcraft mellett az utóbbi időben egyre több időt tölt a Just Chatting szekcióban. Zacket átlagosan tízezrek nézik, ráadásul 8-10 órákat közvetít naponta, mostanában viszont nem láthattuk a platormon.

Tegnap éjjeli zord időjárás pusztított, nemsokkal később pedig a streamer házába is belecsapott a villám.

 

Az árammal együtt természetesen az internet is elment, viszont ez tartósnak bizonyult. Az amúgy higgadt Asmongold ezúttal egy másik oldalát villantotta meg, kiakadt ugyanis az internet kimaradás miatt. Twitteren káromkodásban tört ki:

“Szájbabaszott kibaszott szar internet problémák. Nem javították, de elég lesz ez is a streameléshez. Faszfejek, látjuk egymást pár óra múlva”

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );