25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

xQc: “Továbbra is megy majd a GTA, de ti nem láthatjátok!”

xQc betörése a GTA RP világába szórakoztató, de ellentmondásos volt. A streamer többször is kitiltást kapott a népszerű NoPixel szerverről, de többször is visszatért, és több ezer nézőt hozott magával. Karakterei hihetetlen csúcspontokat hoztak.

Míg más streamerek elhagyták a játékot, és valami új játéklehetőséget találtak, ő folytatta az útját, hogy a szerver egyik legjobb bűnözőjévé váljon. Úgy tűnik azonban, hogy a jövőben streamen kívül folytatja.

Július 18-án az egykori Overwatch-profi elárulta, hogy kitart a GTA RP mellett, de nem fogja streamelni. “Szeretem a szerepjátékot, és mindig is szeretni fogom, de leginkább   off-streamben fogok játszani.”

“Csak olyan dolgokat fogok csinálni, on-stream, amik nagyon extrák.” – mondta. Ezután még azt is elmondta, hogy nem tetszik neki, amilyen irányba viszik néhány a roleplayt. Sykkuno is hasonló véleményen van.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );