Bug, vagy csaló? – Jett akár a föld alól is előmászhat a Valorantban

A Valorant egy ingyenesen játszható kompetitív lövölde, amit a Riot Games dobott piacra kicsivel több mint egy évvel ezelőtt. Ennyi idő alatt sikerült többször is bizonyítania a címnek, az észak-amerikai régióban például már népszerűbb, mint a CS:GO.

Viszont ettől még nem lesz hibátlan a játék. Előkerült ugyanis egy klip, ami rossz hírekkel kecsegtethet a Cypher játékosok számára.

Am I crazy or did Jett just "appear" mid site? Pay close attention to when I check the camera the second time. This really threw me off. from VALORANT

A fenti videóban jól látszik, hogy a Cyphert irányító streamer többször is ellenőrzi Haven C-rakóját. A kamera nem jelez semmit, mozgásnak semmi nyoma. Ám az egyik pillanatban a semmiből bukkan elő egy Jett játékos, ezzel komoly hátrányba kényszerítve a védekező gárdát.

Nagy valószínűséggel egy kellemetlen játékhibát láthatunk, ami akár szignifikánsan visszavetheti Cypher közkedveltségét. Itt ugyanis arra tippelünk, hogy az úgynevezett „fog of wart” nem tudta időben kezelni a rendszer, így csak később bukkant fel az egyébként tisztán látható Jett.

Adva van tehát a kérdés, hogy vajon eddig is ilyen hibafaktorral működött a karakter? Mert ha igen, akkor feltehetően több száz, vagy éppen ezer meccs mehetett el a Cypher játékosokon a Valorant megjelenése óta. Reméljük a Riot Games utána néz a jelentett problémának és orvosolják a késleltetési hibát.

Betöltés...
Keresés
Keresés