25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Érdekes új funkció jön az Apex következő szezonjában

Mivel az Apex Legends jelenlegi szezonja hamarosan véget ér, a játék sok játékosa már előre tekint a 10. szezonra. Míg az új legenda (Seer) és a Rampage LMG lesz a legújabb frissítés főszereplője, a Respawn egy kis ízelítőt is adott a rajongóknak a World’s Edge-re érkező számos pályaváltozásból.

Már tudjuk, hogy a Train Yard, a Refinery és a Sorting Factory is komoly módosításokat fog kapni. Bár a részletek meglehetősen szűkszavúak voltak, ez nem akadályozta meg a sasszemű rajongókat abban, hogy belemélyedjenek a jelenlegi felvételekbe és hivatalos képernyőfotókba.

Vitathatatlanul az egyik legizgalmasabb újítás a kötélpályák bevezetése. Ezek az új funkciók drasztikusan felrázhatják azt, ahogyan a játékosok a környezetükben közlekednek.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );