29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Nem semmi: Ez az új MMO jobban megy mint a Warzone

Legalábbis a Twitch nézők között. Az Amazon új multiplayer online játéka, a New World úgy tűnik, hogy jól indul, hiszen több mint félmillió nézőt tudott összeszedni, ezzel könnyedén megelőzve a Warzone-t és más top játékokat, illetve kategóriákat.

Július 20-án, délután 700.000 nézővel büszkélkedett. Ez több volt, mint a Warzone, a LoL és a Fortnite együttvéve – egyáltalán nem rossz egy játék zárt bétájához képest. Nem mintha a New World a semmiből bukkant volna fel, már a tavalyi teszttel is tarolt.

Olyan nevek, mint Asmongold, TimTheTatMan, Esfand és még sokan nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a játék a Twitch csúcsára kerüljön. De az is lehet, hogy a játékosok most az egyszer ki vannak éhezve egy vadonatúj játékra.

Akárhogy is nézzük, a New World mindenképpen olyan játék, amire érdemes odafigyelni.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );