New World, tehénfejés és tiltás: Pórult járt a streamer hölgy

A New World zárt bétája július 20-án indult, és a streamer, AnnieFuchsia egyike volt a sok streamernek, akik készen álltak arra, hogy teljes erőbedobással beszálljanak a játékba. Nos, az első pillanatok jól mentek…

Egészen addig, amíg úgy nem döntött, hogy megpróbál megfejni egy tehenet, és a játék valamiért úgy döntött, hogy ezért tiltás jár. Miután végzett a tehénfejéssel, megjelent egy üveg tej, és egy képernyő, amely azt állította, hogy “örökös eltiltást” kapott.

A rossz helyesírástól eltekintve, teljesen megdöbbentette a döntés.”Mi?! Még csak nem is helyesen van írva!” – kiáltott fel. A felugró ablak sem segített meghatározni, hogy miért tiltották ki, egyszerűen csak annyit írt, hogy: “Ok: [Kitiltották.]”

AnnieFuchsia ezután abban a hitben volt, hogy teheneket fejni nem szabad, de szerencsére a Twitch streamer kollégája, Asmongold hallott a kitiltásáról, és felhívta, hogy segítsen neki. “Már vizsgálják az ügyet, elvileg csak egy tévedés volt a tiltásod!” – mondta.

Mivel a játék még mindig zárt bétában van, nagyon valószínű, hogy a helyesírás és az abszurd tiltások megoldódnak idővel, de ez elég furcsa első benyomás volt az Amazon MMO-járól.

Betöltés...
Keresés
Keresés