Hibás volt a Champions Pick, túl sok Neymar, Acuna és Messi esett

Az EA Sports a héten élesített pár FUT Champions Upgrade pakkot, amik csupa földi jóval láttak el minket, ha volt pár ki nem használt piros-arany lapunk. A Weekend League-ekért osztogatott jutalmakat ezúttal újrahasznosíthattuk és értékes lapokat kaphattunk értük.

A lehetőségek közül a Premium Pack volt a „legmegérősebb” itt ugyanis 3 FUT Champs lapért 5 lehetőség közül választhattunk. Egy halom játékos Summer Stars és TOTS Messit nyitott, de egy ideig úgy tűnt, hogy akár „Garantált Summer Stars Neymar” SBC-nek is hívhatjuk. Mint kiderült azért, mert elrontotta az arányokat az EA…

Az 1%-os drop rate helyett 10%-ot állítottak az ultraritka lapoknak, így azok mégsem bukkantak fel ritkán. Szinte folyamatosan estek a Neymarok, vagy 98-as Acunák, vagyis az volt a nagy dolog, ha a top rated lapok közül egyetlen egy se volt a pickek között.

Az EA Sports fel is figyelt a hibára, így azóta ezt már javították. Vagyis ha valaki ma akart volna rárepülni a csodálatos pakkok láttán az SBC-re, annak már nem igen ajánlatos!

Betöltés...
Keresés
Keresés