Ilyen van?! – Warden képességgel nyert kört egy Siege játékos

A Rainbow Six Siege-ben ugyan fontos, hogy hogyan lő az ember, ám azok, akik középszerűek, de betéve ismerik karaktereiket valószínűleg többre viszik. Itt ugyanis a taktika és csapatjáték mellett elengedhetetlen, hogy az operátorokat a lehető legjobb helyzetben alkalmazzuk.

Épp ezért Warden egy élő mém a közösségen belül, a utility képessége ugyanis annyira szituáció függő, hogy sokan el is felejtették, hogy létezik. Átlátni a füstökön, blokkolni a villanógránátokat papíron jól hangzik, ám mivel csak akkor aktiválódik ez a lehetőség, ha egyhelyben állunk, szinte sosem lehet az előnyünkre fordítani.

Ezért is lett akkora durranás a Rainbow Six Redditen egy klip, amiben egy Warden main duplázni tudott a képessége használatával. Az ellenfél mozgásán jól látszik, hogy nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy egy kompetens Warden ellen játszanak.

Guys I actually got to use Warden’s ability! from Rainbow6

Ez az egyébként triviális play több mint 4 ezer upvote-ot kapott a fórumon és több kitüntetést is behúzott, ezzel is jelezve azt, hogy mennyire ritka egy hasznos Warden a Siege-ben.

Betöltés...
Keresés
Keresés