29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Meghökkentő részletesség: Az egyik legjobb Xayah cosplay

A német cosplayer, Paiclya a DreamHacken mutatta meg a világnak, hogy hogyan alakult át, és öntötte magára Star Guardian Xayah elképesztő külsejét.

A League of Legends számos különböző skinekkel rendelkező bajnokkal büszkélkedhet, így a játékot kedvelő cosplayerek számára könnyűvé teszik, hogy több projektet és kihívást is vállaljanak, különösen, ha kedvenc hőseikről van szó.

Paiclya egyébként egy sokoldalú, tehetséges streamer és cosplayer, egyenesen Lipcséből.  “Mindig is szerettem a Star Guardian skineket” – mondta. “Xayah-nak adtak egy csavart a Star Guardian sötét oldalával, ami szerintem nagyon szép.”

Ez azonban néhány kihívást is jelentett, amit le kellett küzdenie. “A legnagyobb kihívást a paróka jelentette” – magyarázta. “Xayah fülei elég nagyok, és nehéz volt őket a parókára erősíteni.”

Szerencsére Paiclya megtalálta a módját, hogy működjön. A cosplay végül tetőtől talpig hibátlanul nézett ki.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );