-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mutatós darabok: Végre elérhetőek az új Valorant skinek

A Valorant legújabb fegyverskin csomagja, a Sentinels of Light már végre minden játékos számára elérhető. A Sentinels of Light a második League of Legends-témájú skin bundle, amely a Valorantban jelent meg – a néhány héttel korábbi Ruination után.

A legújabb csomag 8700 VP-be, azaz nagyjából 25.000 forintba kerül. A játékosok egy-egy darabot is vehetnek a szettből, 2175 VP-ért, kivéve a meleet, mely ára 4350 VP. Különböző megvásárolható színváltozatokat is tartalmaz, valamint a szokásos Buddy és játékoskártya-mellékleteket.

“Ez körülbelül a Ruined frakció ellentéte” – mondta Sean Marino, a Riot prémium tartalmak művészeti vezetője. “Ez a Sentinelekről szól – a fenséges bajnokokról, akik a Romlás ellen harcolnak”.

A VALORANT esport rajongók számára: ennek semmi köze a Sentinels esport csapathoz. Marino szerint a Sentinels of Light skinek és a Ruination skinek közötti jó vs. gonosz ellentét a tervezők szándéka volt.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI