25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Mutatós darabok: Végre elérhetőek az új Valorant skinek

A Valorant legújabb fegyverskin csomagja, a Sentinels of Light már végre minden játékos számára elérhető. A Sentinels of Light a második League of Legends-témájú skin bundle, amely a Valorantban jelent meg – a néhány héttel korábbi Ruination után.

A legújabb csomag 8700 VP-be, azaz nagyjából 25.000 forintba kerül. A játékosok egy-egy darabot is vehetnek a szettből, 2175 VP-ért, kivéve a meleet, mely ára 4350 VP. Különböző megvásárolható színváltozatokat is tartalmaz, valamint a szokásos Buddy és játékoskártya-mellékleteket.

“Ez körülbelül a Ruined frakció ellentéte” – mondta Sean Marino, a Riot prémium tartalmak művészeti vezetője. “Ez a Sentinelekről szól – a fenséges bajnokokról, akik a Romlás ellen harcolnak”.

A VALORANT esport rajongók számára: ennek semmi köze a Sentinels esport csapathoz. Marino szerint a Sentinels of Light skinek és a Ruination skinek közötti jó vs. gonosz ellentét a tervezők szándéka volt.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );