29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Nevezz a 30 milliós díjért! – CS:GO skin verseny hirdet a Valve

A Valve ma elindította a Dreams & Nightmares workshop versenyt.A versenyzők július 22-től október 21-ig küldhetik be munkáikat. A 10 győztes alkotások mindegyike bő 100.000 dollárt kap.

A pályázaton részt vehet minden felhasználó, aki nem banolt Steam-fiókkal rendelkezik, –  kivétel a Valve alkalmazottai és közvetlen családtagjaik – ők nem vehetnek részt rajta. A szabályok szerint egynél több alkotást is be lehet küldeni a CS:GO Workshopba.

A versenyre beérkező pályaműveknek a “Dreams & Nightmares Contest” címkével kell rendelkezniük. A résztvevők segítésére a Valve külön weboldalt készített a versenyhez, amely hasznos információkat és forrásokat tartalmaz.

A vállalat a CS:GO Discussions szekciójában egy alfórumot is létrehozott a művészek, technikai művészek és más emberek számára, hogy együttműködhessenek. Mivel a versenyre való nevezés lehet egyéni vagy csapatmunka is.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );