xQc: “Az ittas streamerek épp olyan rosszak, mint a szerencsejáték!”

A Trainwrecks, H3H3 és Hasan részvételével készült heves podcastben az érdekes sztár streamer, Felix ‘xQc’ Lengyel, nem csak a szerencsejáték-streameket szarozta le, de megszólta a dohányzást és alkoholt népszerűsítő streamereket is.

Köztük volt például Mizkif is, a Fireball Fridays miatt. “Ez nagy erkölcstelenség. Kárt okoz az embereknek, a családjuknak, a mentális egészségüknek, veszélyes” – mondta xQc.

Nos, ez valóban így van, de annyit azért hozzáfűznénk, hogy néhány héttel ezelőttig még ő is nagyon nyugodtan reklámozta jó pénzért a szerencsejátékokat. Érdekes, hogy ilyen fordulatot vett pillanatok alatt.

Sőt, a francia-kanadai maga is sokszor streamelt már részegen, többek között otthon, játék közben és IRL streamen is, kocsmákban. A négyes ezt követően gyorsan továbblépett a témától, nehogy kellemetlen legyen a dolog.

A nagy feszültségek ellenére a podcast befejezése után xQc megköszönte a többieknek a “kellemes beszélgetést”, és azt mondta, hogy sokat haladtak a témákkal. A videót itt csekkolhatjátok:

Betöltés...
Keresés
Keresés