20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Anime köntösbe bújik hamarosan a Rainbow Six Siege

Újabb kollaborációba vágta a fejszéjét a Ubisoft. A nagy sikerű Siege ikonikus karakterei fognak hamarosan idegen közegben felbukkanni.

Az Arknights egy tower defense játék, ami ráadásul ingyenesen játszható a mobil platformokon, vagy akár PC-n. A kínai fejlesztésű játék nagy siker keleten, s most úgy tűnik, hogy a Studio Montagne és a Hypergryph nyugaton is népszerűsíteni szeretne. Ebben pedig partnert találtak a Ubisoft képében.

A hivatalos “plakát” már ki is szivárgott, a játék 8.18-as frissítésétől kezdve már Siege operátorokat is irányíthatunk majd.

A karakterek nem csak úgy a levegőben fognak lógni, saját sztorit is kapnak majd az Arknightsban, amit ráadásul a rajongók mindenkinek melegen ajánlanak. Sőt, egy stílusos, speciális lejátszási listát is kapott az esemény, amit a következő linken hallgathat meg bárki, akit érdekel: LINK

Kíváncsian várjuk, hogy mire lesznek képesek kedvenc hőseink az új környezetben!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI