Szánalmasan egyszerű megszerezni a FIFA 21 egyik legritkább trófeáját

A videojátékokban a játékosok a szórakozás mellett többnyire kihívásokat keresnek. Ezért a fejlesztők a legtöbbe beleépítenek egy Achivement-rendszert, aminek során a játékosok mérhetik a teljesítményüket. A PlayStation esetében például ha minden trófeát összeszedtünk, kapunk egy speciális Platinum trófeát, ami azt mutatja, hogy a mesterévé váltunk az adott címnek.

Természetesen a FIFA 21-ben is vannak ilyen jellegű mérföldkövek. Ez persze a játék teljes egészét érinti, így ha szeretnénk mindent kisajtolni a FIFA-ból, bizony a karrier módot, s még a VOLTA Footballt is elő kell vegyük néha.

A játék egyik legritkább trófeáját viszont könnyebb megszerezni, mint elsőre gondolnánk!

A szóban forgó Achievement csupán a játékosok 4%-nak van meg, így az ultra ritka kategóriába tartozik. Így jogosan hinnénk azt, hogy valami irdatlan nehéz dologról van szó, ám sajnos korántsem ez a helyzet. A trófeát azért kapjuk, ha lejátszunk egy meccset úgy, hogy egy női válogatottat irányítunk.

Úgy tűnik, hogy a FIFA játékosokat teljes mértékben hidegen hagyja a női futball, s még egy laza játék erejéig sem hajlandók a kezükbe venni az egyik női gárdát. Ha van néhány perced lazítani, érdemes javítani ezen a röhejes arányon!

Betöltés...
Keresés
Keresés