20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mindenki erről beszél – Mi is az a New World?

Már napok óta szinte mindenhol szembe jön velünk: New World. De mi ez? Nos, az Amazon új MMO-ja, mely egy online univerzum, tele mágiával, csodákkal és furcsa démonokkal. A játékosok egy kihívást kapnak.

A feladat: a sziget titokzatos tájainak felfedezésével, félelmetes lények legyőzésével és saját 17. századi civilizációjuk alapjaiból való felépítésével véssék be nevüket a történelembe.

Képességeidet olyan szakmákkal csiszolhatod majd, mint a főzés és a kovácsmesterség, és hatalmad az ellenséges játékosok elleni ádáz PvP-összecsapásokban bővítheted. A barátaid is csatlakozhatnak majd, így a győzelmek még édesebbek lesznek.

Megjelenési dátum

A New World augusztus 31-én jelenik meg. Számos streamert láthattunk már a napokban is játszani, ám ennek oka az, hogy az Amazon kiadta a zárt bétát, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy kis ízelítőt kapjanak.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI