20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Napi lúzer: Tiszta killeknek tűntek, aztán megjött Skye képessége

Lassan eljutunk arra a pontra, hogy a Valorant játékosok betéve fogják ismerni a különféle mapokat. Épp ezért nehéz lesz kezdőként, vagy újrakezdőként teljesíteni nemcsak normal, hanem Ranked szinten is.

Itt van például egy Raze játékos, aki ultival úgy nyit Ascenten, ahogyan biztosan kevesen gondolták, hogy fognak a pálya megjelenésekor. Jó a momentum és igazából tisztán el is tud vinni több embert egy jól pozicionált lövéssel.

skye’s dog decided to be a hero from VALORANT

Az egyetlen gond csak az, hogy az ellenfél csapatában ott volt egy Skye, aki jobb szerette volna megzavarni a védekezőket. A képességét ezért eleresztette a szűk folyosón, ám nagy meglepetésére egy repülő Raze érkezett meg.

A csoda csak itt érkezett, az eleresztett Raze ultiba belevetette magát Skye képessége, ezzel teljesen lenullázva annak hatását. A támadók így hatalmas meglepetésükben kaptak egy ingyen killt, Raze pedig várhatta a következő kört. Kellemetlen…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI