2.6 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Napi lúzer: Tiszta killeknek tűntek, aztán megjött Skye képessége

Lassan eljutunk arra a pontra, hogy a Valorant játékosok betéve fogják ismerni a különféle mapokat. Épp ezért nehéz lesz kezdőként, vagy újrakezdőként teljesíteni nemcsak normal, hanem Ranked szinten is.

Itt van például egy Raze játékos, aki ultival úgy nyit Ascenten, ahogyan biztosan kevesen gondolták, hogy fognak a pálya megjelenésekor. Jó a momentum és igazából tisztán el is tud vinni több embert egy jól pozicionált lövéssel.

skye’s dog decided to be a hero from VALORANT

Az egyetlen gond csak az, hogy az ellenfél csapatában ott volt egy Skye, aki jobb szerette volna megzavarni a védekezőket. A képességét ezért eleresztette a szűk folyosón, ám nagy meglepetésére egy repülő Raze érkezett meg.

A csoda csak itt érkezett, az eleresztett Raze ultiba belevetette magát Skye képessége, ezzel teljesen lenullázva annak hatását. A támadók így hatalmas meglepetésükben kaptak egy ingyen killt, Raze pedig várhatta a következő kört. Kellemetlen…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI