20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Poki kiakadt a streamerre: “Elveszed az emberek pénzét!”

Sok streamer szakított nagy pénzeket a szerencsejátékok reklámozásából:xQc, Trainwrecks és Adin Ross nagy sikert arattak ezzel. Adin elárulta, hogy ő és lakótársai – FaZe Banks, Mike Majlak, RiceGum és Sommer Ray – havonta körülbelül 2 millió dollárt kapnak a szponzorált szerencsejáték-streamjeikért.

Az ezzel kapcsolatos problémákra már sok streamer és influencer is felhívta a figyelmet, de úgy tűnik, hogy ennek egyhamar nem lesz vége. Míg Trainwrecks azzal védte a streamjeit, hogy a veszteségei “remek példa arra, hogy miért nem szabad szerencsejátékozni”, Poki szerint a védekezésének nincs sok súlya.

“Ez az ő nézőpontja,meggyőzi magát arról, hogy ez igaz, miközben a valóságban nincsenek adatai vagy bizonyítékai, amelyek ezt alátámasztanák” – magyarázta. “Van bizonyítékunk az ellenkezőjére, mégpedig az, hogy ezek a cégek minden egyes hónapban pénzt adnak neki, ami azt jelenti, hogy a nézői valóban minden egyes hónapban pénzt veszítenek ezeken az oldalakon”.”

Pokimane zárásként elmondta: “Bármennyire szeretné azt mondani, hogy az ő taktikája és óvintézkedései megakadályozzák az emberek veszteségét és függővé válását, végső soron mégis pénzt veszítenek az emberek, és a bizonyíték a minden hónapban kapott csekkeken van.”

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI