20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Videó: Kellemetlen Warzone loadout glitch bukkant fel a játékban

A felvételen látható Warzone játékosoknak igencsak elborult az agyuk, amikor belefutottak ebbe az új loadout glitchbe. Egyrészt nem engedte, hogy mindketten kivegyék a saját fegyvereiket – ez már önmagában is frusztráló.

Másrészt pedig az egyetlen játékos, aki ki tudta szedni, valamiért azzal szembesült, hogy a saját loadoutjából rögtön “készült” körülbelül vagy 10-20 másolat is. Nyilván tudjuk, hogy a loadout a legfontosabb dolog a játékban.

Jelentősen segíti a játékosokat, mivel lehetővé teszi, hogy olyan fegyvereket használjanak, melyekhez olyan tartozékok és perkek tartoznak, amelyeket ők maguk ideálisnak találnak. A videóban tehát az látható, ahogy a játékos felmászik a létrán, hogy kiszedje a loadoutját.

Miután ezt megtette, a drop eltűnik, (ami még nem lenne olyan meglepő), de a játékos által kiválasztott loadout több másolata leesik a földre. A közösség viccesen reagált a hibára.: “Kapsz egy Grau-t! Kapsz egy Graut! MINDENKI KAP EGY GRAUT!!!”

So only my friend got his load out before it glitched and disappeared, however it instead left a ton of duplicates of his load out… from CODWarzone

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI