20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Hűha, nagy a baj: Ilyen a Warzone Bertha és Sentry kombó

A jó kis Bertha… Ha esetleg így nem ismerős, akkor a Warzone nagy és erős teherautóiról van szó. Számos cikkünk született már a témával kapcsolatban, hiszen régebben tényleg kiiktathatatlannak tűntek, különösen a Solo játékosok dolgát nehezítették meg nagyon.

Aztán nem is olyan régen, picit gyengébbé tették őket, valamint Solo módban sokkal kevesebbet találhatunk belőlük. Azonban egy kreatív hangulatban lévő játékos úgy gondolta, hogy nem elég erős így önmagában.

Rátett tehát egy Sentry Gunt. Ha valaki nem játszik túl sokat, és még nem hallott erről, ez  egy új Killstreak, mely 180 fokos sugarú körben pásztázza az előtte lévő területet, és golyózáport zúdít az általa észlelt ellenségekre.

Persze, brutális ötletnek tűnt, ám a kulcsszó itt a TŰNT. Ugyanis ez a kombó nagyon nem tetszett a játéknak, a Bertha azonnal bebugolt tőle, beszéljen helyettünk inkább ez a remek felvétel:

Sentry on the Bertha they said… from CODWarzone

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI