IQ, Twitch, Kali – A R6S fejlesztők változásokról beszélnek

A R6S mögött álló fejlesztők utaltak arra, hogy néhány népszerű Operátor fontos buffokat, illetve egyéb változásokat kaphat majd a jövőben. Az Operátorok mindegyike különböző hatással volt a metára az évek során.

A Rainbow Six subredditen nemrégiben tartott AMA (Ask Me Anything) során a fejlesztők egy csomó játékos kérdését megválaszolták, és a lényegesebbekre részletes válaszokat adtak.

Természetesen ez számos gondolatot és utalást tartalmazott a Siege jövőjéről, beleértve a lehetséges pályaváltozásokat, a rangsorolt meccskeresésre vonatkozó ötleteket és, ami a legfontosabb, az Operátor buffokat és nerfeket.

[AMA] We are the Rainbow Six Siege Dev Team, ask us anything! from Rainbow6

Az egyik kérdésre válaszolva például, Aurélie Débant játékigazgató azt mondta, hogy “van egy tervük IQ számára, hogy valahol a későbbiekben javuljon a játékban foglalt helyének egyensúlya”.

Egy másik játékos Twitch-ről kérdezett, megkérdőjelezve, hogy kütyüje “miért akadályozza meg teljesen, hogy két rendes drónja legyen, mint minden más támadónak”.Débant teljesen egyetértett, és biztosította a játékost, a jövőben Twitch is sokban változik.

Végül Débant arra célozgatott, hogy változások jönnek Kalival kapcsolatban is, hogy egy “életképesebb” választás legyen minden játékszinten.”Megvizsgáljuk, hogyan lehetne buffolni” – mondta.

Hozzátette, hogy “egyelőre nincs pontos tervük” a változtatássalokkal kapcsolatban.

Betöltés...
Keresés
Keresés