6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ezért lett az Apex Legends a népszerű Shroud kedvenc BR játéka

A PUBG és a Fortnite 2017-ben és 2018-ban robbantak be a színtérre, majd 2019-ben és 2020-ban a nagy kiadók, mint az EA és az Activision, az Apex Legends és a Warzone segítségével kaszálták be a trendet.

Mostanra mind alapcímekké váltak az eddigi talán legnépszerűbb műfajban. Sok játékos belekóstolt mindegyikbe, köztük volt Shroud is. A PUBG-t 2624 órán keresztül streamelte, az Apexet 609 órán keresztül, a Fortnite-ot 251 órán keresztül, a Warzone-t pedig 60 órán keresztül.

Ezen statisztikák alapján feltételezhetjük, hogy a PUBG a kedvenc BR címe. Azonban most kiderült, hogy ez nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Ezeket a játékokat a legjobbtól a legrosszabbig rangsorolta élőben, és elmagyarázta, miért az Apex a kedvence.

“Ha a számomra legkellemesebb szórakozásról beszélünk, akkor az Apex Legends az első és a PUBG a második helyezett. A harmadik a Fortnite, aztán a Warzone a negyedik. Bár nem tökéletes az Apex, de ezek közül a legélvezhetőbb.”

“Kellemes élmény, ha ki szeretnél kapcsolódni egy kicsit. A többi cím jóval keményebb.” – mondta a népszerű streamer.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI