6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A Ubisoft már dolgozik a játékon belüli Rainbow Six versenyeken

A Ubisoft dolgozik egy olyan funkción, amellyel a barátaiddal versenyszerűen játszhatsz hasonló képességű játékosok ellen, némi játékbeli jutalommal kiegészítve. Az “R6 Cup” kódnevű, játékon belüli versenyrendszer, – amelyet először a Year 5 során ígértek, még nem debütált.

Két év elteltével azonban ez végre már egész közel lehet. Egy nemrégiben tartott fejlesztői AMA során megerősítették, hogy a Siege csapata keményen dolgozik a League of Legends Clash-éhez és a Valorant közelgő játékbeli versenyrendszeréhez hasonló funkció bevezetésén, de néhány technológiai akadályba ütköztek.

“Rájöttünk, hogy javítanunk kell az online technológiánkon. Az egész online architektúrát megváltoztatjuk egy olyan dologra, amit ‘mikroszolgáltatásoknak’ nevezünk” – mondta Aurelien Chiron társjáték-igazgató a Redditen a játékosoknak.

A mikroszolgáltatások rendszere biztosítja majd, hogy ha egy dolog meghibásodik, például a játékon belüli bolt vagy az R6 Cup rendszer, akkor ne menjen tönkre az egész játék – ala “Crash” járvány a League Clash indulásakor. “Ezért nem volt más választásunk, minthogy késleltessük és megvárjuk, amíg ez a technikai változtatás teljesen elkészül.”

“Ez egy kicsit több időt vesz igénybe, mivel összetett és mély. Ez az egyik oka annak, hogy a funkciókat néha több mint egy évvel elhalasztják” – tették hozzá a fejlesztők. Chiron a Rainbow Six “végjátékának” nevezte ezt, amely a hétköznapi játékosoknak “a lehető legközelebbi” élményt nyújtja egy hivatalos versenyhez.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI