3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

A Warzone játékosok rémálma: Már a fegyverek is láthatatlanok

A Warzone szinte összes szezonjában megjelent a láthatatlanság. Most például a Red Door hozzáadásával tudtak a játékosok egy kombináció végrehajtásával visszaélni ezzel a frusztráló dologgal.

Azonban a most megjelent hiba elgondolkodtat minket, hogy a fegyvereink esetleg a Harry Potter varázslóvilágából származnak-e. Ugyanis, gyakorlatilag a játékosok nem látják egy jó ideig a saját fegyverüket.

Guns are invisible/not loading from CODWarzone

Arról számoltak be, hogy amikor felszednek a kör elején a földről bármit, amivel a kezdő fegyverüket szeretnék leváltani, nem tölt be, csak a kezüket tartják a levegőben.Voltak  játékosok, akik azt mondták, hogy néhány másodperc, amíg a fegyverük betöltődik.

Mások szerint ennek a grafikai beállításokhoz van köze. Egyelőre nem tudni, mi okozza ezt, de nem minden játékos hagyja, hogy ez a hiba visszatartsa őket a Warzone uralmától. ‘RevelatioN21SIX’ a Redditen tett közzé egy őrült videót.

Is this considered a no scope if the gun hasn’t loaded yet? from CODWarzone

A fegyvere még nem töltődött be, de ez nem akadályozta meg abban,hogy megölje a tetőn lévő ellenséget. Azonban láthatjuk, hogy néhány másodperc múlva a fegyver modellje valóban felbukkan a képernyőjén, és leszed egy másik ellenfelet is.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI