11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Asmongold nem elégedett a New World bétával: “K*rvára nincs kész!”

A New World megjelenés előtti egyik fontos mérföldköve a cím utolsó zárt bétatesztje. A július 20. és augusztus 3. között zajló tesztelés az utolsó lehetőség – hacsak nem történik további késés – a játékot előrendelő vásárlók (és néhány véletlenszerűen kiválasztott tesztelő) számára, hogy kipróbálják a játékot a teljes megjelenés előtt.

Bár egyes rajongók nagy reményeket fűznek a műfaj újdonságához, mások, mint például Asmongold tartalomkészítő kolléga, nem ennyire optimisták, sőt, a béta állapota alapján a játék “kurvára nem áll készen” a megjelenésre. YouTube videójában beszélt róla.

“Őszinte leszek veletek, srácok,a játék kurvára nincs készen a jövő havi megjelenésre”. A streamer aggodalmának adott hangot, hogy a készülő címben számos olyan alapvető probléma van, amelyekkel még mindig nem foglalkozott az Amazon Games. “Olyan diszfunkcionális, annyira lagos, olyan szar.” – árulta el.

Megjegyezte: “Nem tudom, mit fognak tenni a javítás érdekében”. A súgó nem működik, a játékosok között tradelési lehetőséggel is bajok vannak elmondása szerint. A másik terület, ahol a streamer nem látott javulást a legutóbbi bétához képest, a játékosok és karakterek mozgása volt.

“Szerintem az alapvető mozgás- és támadási minták egyszerűen szarok” – kiáltott fel. A New World további aspektusai, melyek aggasztották az alkotót, a küldetések előrehaladása, a gyors utazási mechanika, az optimalizálás hiánya, és a magas szintű endgame tartalom hiánya.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI