20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Az új “közellenség”: A vezetés közben telefonáló Twitch streamer

A Twitch gyakran nem tolerálja a veszélyes tevékenységet végző streamereket. A “zavart vezetés” az oldal által “önpusztító viselkedésnek” számít, ami kitiltást vonhat maga után. Pedig a múltban több streamer is lebukott már vezetés közbeni telefonhasználat miatt.

A népszerű IRL-streamert – JakeNBake -, márciusban tiltották ezért a vétségért, míg Adin Ross-t júliusban két napra tiltották el, mert a Lamborghinijében SMS-t írt és vezetett. A WoW streamer Esfand a legújabb, aki előtérbe került, miután vezetés közben telózott.

Bár nem világos, hogy Esfand útbaigazítást keresett-e vagy chatet olvasott, a reakciók a helyzetre nagyrészt elítélőek voltak vele szemben, és a nézők aggódtak, hogy másokat is veszélybe sodorhat.

Esfand using phone multiple times while driving . from LivestreamFail

“Mi a fenéért nem tudnak ezek a streamerek olyan kiegészítőt venni, mellyel a műszerfalra szerelhetik a telefonjukat? Vagy még jobb lenne, ha vennének egy műholdas navigációs rendszert…” írta 3r0nic.

Badjourasmix felhasználó pedig így kommentált: “Nagyon kedvelem Esfandot, de igen, ez hülyeség, és ki kellene tiltani, mint a többi streamert, akiket ugyanezért tiltottak ki.” A Twitch a múltban jellemzően 7 napos eltiltásokat osztott ki az ilyen típusú vétségekért.

Bár hozzátennénk, hogy Ross és JakeNBake esetében a tiltást már két nap után feloldották. A streamer még egyelőre nem kapott tiltást, de szinte biztos, hogy a nézők nyomására mindenképp meg fog történni.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI