-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Nem hiszed el: Így kezeli a Marshalt egy friss Valorant felhasználó

Akinek van érzéke a lövöldékhez, annak papíron mindegy kellene, hogy legyen, hogy milyen játékot teszünk elé. Persze aki pedig ténylegesen tapasztalt, az elmondhatja, hogy ez nem teljesen van így. Minden játék speciális játékmenettel rendelkezik, így lehetséges, hogy jó helyre húzzuk a crosshairt, de a játék nem úgy fog teljesíteni, ahogy azt máshol megszoktuk.

Épp ezért is érdekes az, hogy mi történik akkor, amikor több ezer órás CS:GO tapasztalattal valaki leül Valorantozni.

A Redditen most felbukkant egy klip, amit egy hétnyi gyakorlás után hozott össze egy friss felhasználó. Természetesen nem volt szűz keze, legalább 5000 órát ölt bele anno a Valve lövöldéjébe. Így forgatja a Marshalt a szóban forgó kezdő:

Started playing Valorant last week, still grinding only unrateds but i already love it! from VALORANT

A hajmeresztően pontos ász olyan, mintha egy profi rántotta volna. Őrületes, hogy milyen könnyűnek hatnak ezek az egyébként irtózatosan nehéz rántások.

Az ok egyszerű, a videó készítője elmondta, hogy a Valorant Marshalja kísértetiesen hasonlít a CS:GO SSG-jére, így véleménye szerint nem volt nehéz ilyen téren váltani. Ebből fakadóan azt gondolhatnánk, hogy az Operator is hasonlóan működik, mint az AWP, ám ezt szinte azonnal cáfolta Penguin from Plague.

A tapasztaltabb játékosoknak is nehéz a váltás, így ha ide-oda tervezel ugrándozni a nagy nevű lövöldék között, számítanod kell arra, hogy a rutin nem minden esetben oldja majd meg a problémáid!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI