20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Shroud szuper trükköt hozott a Valorant játékosoknak

Shroud rajongása a Valorant iránt már nem új dolog. Nem csak a játék pályatervezésétől kezdve a csapatstratégiára való támaszkodásig dicsérte a játékot, de ez késztette arra is, hogy visszatérjen a versenyszerű játékhoz a Valorant Champions Tour nyílt selejtezőjén.

Annak ellenére, hogy ismert és elismert, mint az egyik legjobb első személyű lövöldözős játékos, aki valaha a műfajban játszott, mindig új utat keres, hogy fejlessze és finomítsa képességeit. Nemrég felfedezett egy hatékony módot erre a Valorantban is.

Shroud a gyakorlótérképen szórakozott, mielőtt rájött, hogy van valami, amit meg kell tennie: “Meg kell változtatnom a sniperem célzását Toggle-ról Hold-ra” – mondta. “Megmutatom, hogy miért. Erre csak néhány napja jöttem rá.”

 

Hozzátette, hogy ez a tökéletes módja az “agresszív” játékosoknak, akik szeretik a szűk szögeket fedezni, hogy javítsák a játékukat, de elismerte, hogy egy kis időbe telhet, amíg ezt így megszokják, és “extra nyomást” helyez a játékosra, hisz jobban kell koncentrálniuk.

Természetesen ez nem valami őrületes újdonság, a sniperek célzásának megváltoztatása a játék megjelenése óta része a játéknak. Azonban ha ez elég volt ahhoz, hogy Shroud “őrületesnek” nevezze és úgy döntsön, hogy mostantól erre vált, akkor más Valorant játékosnak is érdemes ezt megfontolnia.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI