20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Újabb “bizonyíték”: Brutál jó lesz a közelgő New World

A New World zárt bétájának “hétköznapi” játékosai könyörögnek az Amazonnak, hogy hagyják figyelmen kívül az Asmongoldhoz hasonló streamereket, akik “sírnak” a játék “szörnyű” PvP rendszere miatt.

A játékosok azt állítják, hogy bizony a streamerek véleménye nem képviseli a szélesebb közösséget. “Amazon, ne hallgassatok a PvP miatt síró streamerekre” – írta egy Harrada nevű játékos, aki a szálat indította.

“Ebben a játékban ha egy 12-es szintű ellen veszítesz, mint egy 60-as szintű, az azért van, mert jobbak nálad. Ez ilyen egyszerű.” Felszólította a streamereket, hogy hagyják abba a “sírást”.

@Amazon: Do not listen to streamers crying about pvp scaling. from newworldgame

“Hallgatjuk, ahogy egy csomó ilyen streamer könyörög az Amazonnak, hogy távolítsa el a PvP skálázást, hogy ne kelljen aggódniuk, hogy elveszítik a PvP-t az alacsonyabb szintek ellen, borzasztó” – tette hozzá. “Ők nem képviselik a játék PvP közösségét”.

“Az alacsonyabb szintekkel szembeni előnyöd a fegyvertulajdonságaid és a képességeid. Ha ez nem elég ahhoz, hogy legyőzd őket, akkor nagyobb problémáid vannak. A skálázási rendszeren lehet, hogy finomítani kell, de az eltávolítása hiba lenne”.

A lelkes hozzászólást közel 3000 ember upvote-olta (eddig).

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI