20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

xQc a Twitch oldalára áll az Esfand elleni telefonos vitában

A Twitch zéró toleranciát alkalmaz, ha a streamerek vezetés közben mobilt használnak. Ez a közösségi irányelveik szerint az “önpusztító viselkedés” kategóriába tartozik. A múltban már több streamert is kitiltottak emiatt.

A streamer xQc megosztotta gondolatait a helyzetről, aki meglepő módon a Twitch pártját fogta barátjával szemben. Ez azután történt, hogy megnézett egy klipet, amelyben Esfand elmagyarázta, hogy szerinte az emberek azért lettek “nagyon idegesek” emiatt, mert a Twitch moderálása következetlen.

“Oké, igazából nem értek ezzel egyet” – mondta. “Szeretem Esfandot, de nem értek egyet ezzel. Nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne a moderáláshoz vagy a szabályokhoz. Szerintem csak magához az akcióhoz és annak a valós világbeli következményeihez van köze, függetlenül attól, hogy ki hajtja végre, ki nézi, vagy milyen platformon történik.”

Nos, kivételesen teljes mértékben egyet kell értenünk azzal, amit xQc mondott. Valóban veszélyes és helytelen, amint Esfand csinált – erről tegnap bővebben beszámoltunk ITT. Jelen állás szerint Esfandot még nem tiltották el, és ahogy telik az idő, egyre kevésbé valószínű, hogy ez megtörténik.

A Twitch nem is kommentálta a helyzetet.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI