12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ilyen az, amikor a Warzone is megunja a campereket

Verdansk telis tele van hatalmas, többszintes épületekkel. S míg ezek jól mutatnak és temérdek játékteret biztosítanak, az épületek mellett elhaladók életét rendesen megnehezítik.

Minél magasabb egy épület, annál nehezebb rálátni, vagy belátni a nyílásait. Vagyis óvatosan kell megközelítenünk, ugyanis bármikor szotyizhat arrafelé egy ellenfél, aki így komoly előnyben van velünk szemben.

A közösség egyértelműen nem kedveli az ilyen játékosokat, s most úgy tűnik, hogy maga a Warzone sem. Az egyébként közel sem hibátlan játékos nemrégiben rendesen megtréfált egy campert, amiről videó is készült:

Invisible elevator, take me away from CODWarzone

A történet főszereplője éppen egy ellenfél felbukkanását várta, amikor a Warzone gondolt egyet és átrántotta a padlón a mesterlövészt. Az zavarodottságában először azt sem tudta, hogy mi történt, s csak némi hatásszünet után rakta csak össze a képet.

Ha esetleg szeretsz egyhelyben álldogálni hosszú perceken keresztül, akkor mostantól légy résen, ugyanis sosem lehet tudni, hogy mikor un rád a játék!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI