Késhet a frissítés: A Riot csapata egy hetes szabadságot kap

A Riot Games és különböző fejlesztőcsapatai számára eddig mozgalmas év volt, a vállalat több olyan címet adott ki és tartott fenn, amelyek 2021 folyamán rendkívül népszerűvé váltak. Szerencsére ezek a keményen dolgozó emberek augusztus 2. hétfőtől egy hét pihenőt kaptak az egyéni szabikon kívül.

A Riot címeinek minden rajongója számára ez azt is jelenti, hogy a szünet miatt néhány játék javítási határideje eltolódik. A csapatok a szüneteket úgy osztják majd el, hogy ne legyenek azért nagyobb fennakadások. A League of Legends 11.16-os javítócsomagja például augusztus 11-én, szerdán jön, három héttel a legutóbbi frissítés után.

Az évközi szünet hagyománya tavaly kezdődött, amikor a Riot augusztusban szünetet tartott, hogy minden alkalmazottja kikapcsolódhasson, feltöltődhessen, és felkészülhessen az év hátralévő részére. Ez hatalmas sikert aratott, ami arra ösztönözte a vállalatot, hogy ismét szünetet tartson.

“2020 sokat tanított nekünk arról, hogyan dolgozunk” – mondta a Riot a bejelentésében. “Az új játékok szállítása, a világjárvány leküzdése és rengeteg új Riotos felvétele közepette lehetőségünk volt kísérletezni nemcsak azzal, hogy hogyan nyújtsunk élményeket a játékosoknak, hanem azzal is, hogy hogyan szakítsunk időt a pihenésre.”

Nagyszerű választás ez egy olyan cég számára, amely elkezdett elágazni, és több játékot és élményt létrehozni elkötelezett játékosai számára. Az ilyen nagyszerű termékek előállításához szükséges munkamennyiségnek indokol némi pihenőidőt is az    alkalmazottak számára, hogy kipihenhessék magukat.

Betöltés...
Keresés
Keresés