S1mple elárulta, hogyan lehet a leggyorsabban bombát plantolni

A bombák kulcsszerepet játszanak a Counter-Strike-ban. Az egyik csapatnak le kell őket helyeznie, a másiknak ezt meg kell akadályozni, vagy hatástalanítaniuk kell a már lehelyezetteket.

Épp ezért fontos az is, hogy a plantolási folyamat zökkenőmentes legyen. Jó helyre kell rakni, a lehető leggyorsabban, hogy aztán meg lehessen védeni a terrorelhárítók nyomásától.

Többféle módja is van a lehelyezésnek. Használhatjuk az “E” gombot (átállítható), vagy a bal egér gombot is. A mezei játékos azt hinné, hogy nincs különbség a két input között, ám egy legendás profi most tiszta vizet öntött a pohárba.

S1mple szerint gyorsabb a folyamat, ha az “E” gombot lenyomva plantolunk. Természetesen a tweet egy lavinát indított el a közösségen belül. Sokan azt sem tudták biztosan megmondani, hogy melyik metódust használják, ez ugyanis az elmúlt években olyan szinten automatizálódott, hogy már nem is figyelnek az ilyesmire.

Érdemes tehát elindítani a játékot és megnézni, hogy ti hogyan csináljátok. Elvégre ha lehet gyorsítani a folyamaton, akkor a CS:GO esetében mindenképpen megéri kipróbálni. Néhány pillanaton körök múlhatnak!

(Ám ha véleményeznünk kellene az esetet, mi inkább egy spectator bugnak mondanánk az esetet és nem egy villámplantnak…)

Betöltés...
Keresés
Keresés