A nagy visszatérés: Sona új verziója már játszható a PBE szerveren

Ha Sona győzelmi arányát nézzük, akkor egyáltalán nem tiszta az, hogy miért is akarnak feltétlenül változtatni rajta a LoL fejlesztői. Bőven 50% fölött teljesít, így mégis mi lehet a probléma?

Nos az, hogy mindezt egy alig 2%-os választási aránnyal produkálja.

Eszerint kijelenthetjük, hogy szinte senki sem játssza jelenleg Sonát, vagyis bőven indokolt az átalakítás. A Riot az elmúlt 2-3 hónapban keményen dolgozott, hogy visszarántsák Sonát az “élők közé”, s most úgy tűnik, hogy elkészült a prototípus. Már tesztelhető PBE-n az új verzió:

Az új “Power Chord” passzív egy sokkal proaktívabb játékstílust igényel. Sonával folyamatosan piszkálgatnunk kell az ellenfelet és jelzőket halmozni magunkra, hogy ezzel elérjük a karakter maximális formáját. Minden ellenfelet sebző képesség után kapunk majd Sonával egy jelzőt, ami 0,5 alapképesség haste-et fog csökkenteni. Ennek hatására tehát folyamatosan csökkenthetjük a képességeink töltési idejét. Ha ezekből a jelzőkből felhalmoztunk 60-at, a számolás megáll, s onnantól kezdve az ultink CD-jét csökkenthetjük 1,5 másodperccel per jelző.

A manavisszaszerző hatások lekerültek a képességekről, így ilyen téren figyelmesebbnek kell majd lennünk, ellenben a régi verzióval.

Betöltés...
Keresés
Keresés