20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Streamért 76 ezer forintot fizet egy App naponta a felhasználóknak

A Citizen app érdekes koncepcióval állt elő.

Egy izgalmas hírrel sokkolta a Citizen app New York és Los Angeles lakosságát. Az alkalmazás készítői ugyanis igen magas összeget kínálnak azoknak, akik hajlandóak élőben streamelni a közeli baleseteket. A cég városonként eltérő tarifát alkalmaz, New Yorkban 200 (61 ezer forintot), Los Angeles-ben pedig 250 dollárt (~76 ezer forintot) fizetnek minden egyes nap. Persze van lehetőség részidőben is közvetíteni, ilyenkor 25 dolláros (7600 forintos) óradíjat kínál a cég.

A Citizen lényege, hogy a felhasználók látják a környezetükben lévő baleseteket, elkerüléseket, betöréseket, tűzeseket, sőt akár képeket, videókat is nézhetünk a helyszínről. Ezzel el tudjuk kerülni a zsúfoltabb útvonalakat, ami New Yorkban és Los Angeles-ben is jól tud jönni.

Nem az első alkalom egyébként, hogy találkozunk a koncepcióval, korábban ugyanis Vigilante néven borzolta a kedélyeket. Nem sokáig, ugyanis az Apple 2016-ban tiltotta az AppStore-ból, mellette pedig a bűnözési mutatók is rekordmagasságig értek.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI