HAchubby berezelt: “Nem akarom, hogy bárkinek is baja essen!”

Már a csapból is az az eset folyik, hogy HAchubby Twitch IRL-streamje Alinityvel, Mizkifel és Mayával együtt rosszra fordult, miután egy pincér állítólag nehezen értette meg rendelését, és állítólag frusztrált és türelmetlen lett emiatt.

Alinity végül “rasszistának” nevezte a férfit, ami miatt sokan kiakadtak rá – teljesen jogos. Azóta bocsánatot kért, de ez nem akadályozta meg a többi streamert, például Dimitri ‘Greekgodx‘ Antonatost abban, hogy kiosszák őket.

Néhány rajongó is ellenük fordult, és leszólták őket, amiért ironikus megjegyzéseket tettek a helyzetre. A helyzet odáig fajult, hogy HAchubby, aki véletlenül az egészet elindította, mindenkit felszólított, hogy nyugodjon meg.

https://www.youtube.com/watch?v=xt-3d8RypPI&ab_channel=EZmoneyClips

“Ne támadjátok Destiny-t és a többieket, akik erről beszélnek – kérlek, ne tegyétek -, mert ők egyszerűen nem is ismernek engem” – mondta a rajongóinak. “Minden rendben lesz. Minden rendben lesz. Nem akarom, hogy bárkinek is baja essen.”.

Elmagyarázta, hogy az emberek minden nap hibáznak, beleértve a barátait is. De fontos, hogy mindenki “felismerje a hibáit”, és elgondolkodjon azon, “hogyan tudná jobbá tenni”, hogy “tanulhasson belőle”.

Érdekes, a szerencsétlen Shake Shack pincértől ki fog elnézést kérni?!

Betöltés...
Keresés
Keresés