Kényszerleszállás? – Ilyen király dolgokat hoz a PUBG új szezonja

A PUBG augusztusban nagy frissítést kap: az új szezon 13.1-es frissítése néhány javítást és a Taego Secret Room bevezetését hozza a játékba, amikor majd augusztus 4-én végre megjelenik.

A Taego Secret Room egy véletlenszerűen spawnoló terület, amely megjelenik a térképen, és a PUBG-ben elérhető legjobb felszereléseket tartalmazza. Aki be akar lépni, annak meg kell találnia a titkos kulcsot is.

A szezonban egy új rangsorolt szezon is bevezetésre kerül. Továbbá egyes meccsek elején a játékosokat a Taego mapra szállító repülőgép egyik motorja felrobbanhat, ami gyors kényszerleszállásra kényszeríti a gépet.

Minden játékos, aki nem ugrik ki, mielőtt a repülőgép a földre ér, az alap életerejének 50 százalékával kezdi a mérkőzést.

A PUBG csapata dolgozik a Sanhok javításán is: a sziget környezetét úgy állították be, hogy több szikla legyen, ami a parton mozgó játékosok számára némi nagyon szükséges fedezéket biztosít.

A PUBG 13. szezonja augusztus 4-én indul a PC-s játékosoknak és augusztus 12-én a konzolokon, valamint a frissítés már most élőben elérhető a PC-s tesztszerveren.

Betöltés...
Keresés
Keresés