18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Megölte idős szüleit, mert nem hagyták animét nézni

Mintha csak egy abszurd valóságban találnánk magunkat.

Egy tragédia rázta meg a 1,5 millió létszámmal rendelkező Fukuoka városát. A japán rendőrség ugyanis egy 59 éves felnőtt férfit vett őrizetbe, aki brutálisan végzett szüleivel. A Kotaku jelentése szerint az egész ügy egy anime miatt tört ki. Az 59 éves Junji ugyanis maga gondoskodott a 87 és 88 éves szüleiről, akik tolószékbe kényszerültek. Egy ideig minden rendben ment, de egy nap az édesapja segítséget kért az 59 éves férfitól, amire az bedühödött és megfolytotta felmenőjét.

A helyszín

“Zavaró volt, hogy bármikor, amikor pont animét néztem volna, a szüleim megzavartak. Ezt egyszerűen ki nem állhatom. Ez alkalommal is egy jó részhez értem, amikor az apám megállás nélkül segítséget kért a fürdésben. Folyamatosan panaszkodott rám, úgyhogy megöltem.” – mesélte az elkövető

Nemsokkal később az édesanyjának is nekiesett, vele is végzett.

“Az anyám mindent látott. Látta, hogy megölöm a férjét. Sajnáltam volna így egyedül, szóval őt is megöltem”

A történtek után Junji biciklire pattant és elhagyta a helyszínt. Japánban utazgatott, amikor is a rendőrök egy hotelben akadtak a nyomára.

Az 59 éves férfi elismerte a gyilkosságot, beismerő vallomása szerint egy elektromos vezetékkel folytotta halálra apját.

Borítókép: Getty Images

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI