12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Videó: Ez Shroud őszinte véleménye az Amazon új játékáról

Az Amazon új játéka, a New World igen népszerűnek bizonyul napjainkban.A legtöbb MMO-hoz hasonlóan a New World is tartalmaz PvE és PvP tartalmakat, és az utóbbi az egyik fő vonzerő a játékban.

Valójában az egyik legizgalmasabb játékmód a War – egy masszív 50v50-es csata, melyben a támadók megpróbálják ledönteni a védekező csapat várát. Ezek a nagyszabású csaták nagyon hektikusak tudnak lenni, de a legjobb hely a brutál buildek kipróbálására.

Ennek eredményeképpen sok játékos gyakran vonzódik ezekhez a véres összecsapásokhoz, hogy dacos győzelmet arassanak ellenfeleik felett. Bár a New World még mindig béta fázisban van, ez nem akadályozta meg Shroudot abban, hogy véleményt alkosson.

“Szerintem a védőknek nagyon messze kellene spawnolniuk, hosszú időzítővel” – mondja Shroud. “Ez esélyt adna a támadó csapatnak arra, hogy a célpontig nyomuljon anélkül, hogy azonnal robbanóanyagokkal és nyilakkal bombáznák őket.”

“De tényleg nagyon király lehet az egész, ha egyszer az emberek megtanulják, hogyan kell az egészet játszani” – magyarázta Shroud. “Nem tudom, hogy szuper kiegyensúlyozatlan-e, szerintem csak a megfelelő tervezés kérdése, nem?”.

Ebből következik, hogy néhány játékos úgy gondolja, a War PvP mód kiegyensúlyozatlan. Nos, hamarosan kiderül, ám a többség úgy véli, nincs ilyen jellegű probléma a játékban. Várjátok már a megjelenést?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI