12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Egy rémálom!” – Mourinhot kiborította az egyik legnépszerűbb játék

Nincsenek könnyű helyzetben korunk vezetőedzői. Teljesen mindegy, hogy milyen sportágról beszélünk, a kontrollt már nem tudják úgy fenntartani, mint 20-30 évvel ezelőtt. Az internet felgyorsította az életet, az emberek hétköznapjaiba pedig 10-20-szor annyi inger került, mint évekkel korábban. Az online játék erre csak rátesz egy lapáttal, pláne mostanában, amikor szinte mindennek van többjátékos módozata.

Az AS Roma legendás portugál vezetőedzője, José Mourinho éppen a napokban borult ki emiatt egy interjú során.

“Fortnite? Egy igazi rémálom. A focisták egész éjjel ébren vannak és azt a [email protected] játsszák. Másnap meg meccsük van…”

Úgy tűnik a Rómánál is olyan problémákkal lehet találkozni, mint a francia válogatottnál. Az újgenerációs focisták már komoly gamerek is egyben, így nehéz őket kordában tartani. Ami persze rányomja a pecsétjét a teljesítményükre is, ugyanis ha nem pihennek eleget, nem is regenerálódnak jól, így nő a sérülések veszélye!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI