3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Botrány a DreamHacken – fleav és Kamion csapatát kivágták csalás miatt

A DreamHack Community Clash 2021 egyik negyeddöntőjében a Wonderkids és a Tranquillum feszült (volna) egymásnak. Előbbi miatt érdemes volt követni a találkozót, ugyanis két magyar játékos is fegyvert ragadott a Wonderkids színeiben. Az esport rajongók fleavnek és Kamionnak szoríthattak.

A mérkőzés viszont meglepően gyorsan véget ért. A HLTV kommentek között hemzsegtek az értetlen hozzászólások, először senki sem tudta, hogy miért vágták el a meccset a szervezők. Majd jött a feketeleves. A magyar srácok csapatában csalás történt.

Egy pár komment a HLTV oldaláról

Ráadásul nem is egy, hanem két csapattársat is csaláson kaptak!

A német nosya, valamint az egyik lengyel, Seiyo használt külső programot a teljesítménye feljavítására.

Mondanunk sem kell, a csapatot azonnal diszkvalifikálták a tornáról. Emellett pedig nagyon meg lennénk lepve, ha az említett két játékosról a jövőben újra hallanánk.

Érdekesség, hogy mind fleav, s mind pedig Kamion beugró volt, vagyis a srácokat mondhatjuk, hogy csőbe húzták. Bízunk abban, hogy ez nem lesz hatással a karrierjükre, na meg abban is, hogy ők erről tényleg nem tudtak semmit..!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI